Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθηκαν για λαθροθηρία ....


Με τον συντονισμό του Κυνηγετικού Συλλόγου της Τρίπολης και την συνεργασία των θηροφυλάκων της Αργολίδας Γιώργου Μαστοράκη, Γιάννη Κατσαρού και Παναγιώτη Ντόκου καθώς και της Ασφάλειας Άργους συνελήφθησαν πέντε ατομα μεταξύ των οποίων και ...



δυο μικροί σε ηλικία 15 και 19 ετών που ‘’κυνηγούσαν’’ λαθραία με προβολείς την νύχτα της 27ης Δεκεμβρίου στην περιοχή Αρτεμισίου στα σύνορα Αρκαδίας και Αργολίδας.


Οι κατηγορούμενοι που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο είναι κτηνοτροφοι που λυμαίνονται την περιοχή έχοντας αναγάγει την λαθροθηρία σε μόνιμη ενασχόληση εξοντώνοντας όλες τις εποχές του χρόνου λαγούς, αγριόχοιρους και πέρδικες.


Να θυμίσουμε με την ευκαιρία τις τελευταίες επιτυχίες των θηροφυλάκων της Αρκαδίας.

–Την νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων οι θηροφύλακες του Κ.Σ Τρίπολης Νίκος Φούτρης και του Κ. Σ. Αστρους Μανώλης Ξυδιάς συνέλλαβαν δυο λαθροθήρες που ”κυνηγούσαν” παράνομα με προβολέα!.

-Την προηγούμενη μέρα οι θηροφύλακες Νίκος Φούτρης και Γιάννης Καρπούζος είχαν συλλάβει έναν ακόμα πονηρό που ”κυνηγούσε” μπεκάτσες στο καρτέρι. Μπράβο ρε λεβέντες!

–Κατά τα άλλα το παράνομο καρτέρι της μπεκάτσας καλά κρατεί και σε ορισμένες περιοχές τείνει να γίνει ’’νόμιμο’’. Αττικοβοιωτία, Αιτωλοακαρνανία, Πελοπόννησος (ολόκληρη), Άρτοπρέβεζα, Γιάννενα κ.λ.π είναι κάποιες από τις περιοχές όπου οι καρτεριτζήδες όπως και οι κασετοφωνιάδες έχουν αποθρασυνθεί…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου