Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

O Βενιζέλος διέγραψε τους έξι


Ζοφερή νύχτα για το πάλαι ποτέ κραταιό κόμμα, καθώς, έπειτα από την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε πράξη την προειδοποίησή του και, μόλις ένα λεπτό μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, προχώρησε σε διαγραφές ...


έξι στελεχών που δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή και δεν ψήφισαν τα νέα μέτρα.

Σύμφωνα με επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προς τον πρόεδρο της Βουλής, μόλις ένα λεπτό μετά τη λήξη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, διέγραψε από το κόμμα τους βουλευτές Αντζελα Γεκρέκου, Μάρκο Μπόλαρη και Γιάννη Κουτσούκο, οι οποίοι ψήφισαν «παρών», τους Θόδωρο Παραστατίδη και Μιχάλη Κασσή οι οποίοι ψήφισαν «όχι» και τον Κώστα Σκανδαλίδη που ήταν απών από την ψηφοφορία.

Πλέον, οι εξελίξεις την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να είναι ραγδαίες με το «Κίνημα» να αποδυναμώνεται κι άλλο και τον αρχηγό του να εξακολουθεί να έχει πολλά ανοικτά μέτωπα στο εσωτερικό του κόμματός.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής Βενιζέλου έχει ως εξής:

Προς

Πρόεδρο της Βουλής

κ. Ευάγγελο-Βασίλειο Μεϊμαράκη

Κύριε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής, σας ενημερώνω ότι οι βουλευτές Αγγελική Γκερέκου, Μιχάλης Κασής, Ιωάννης Κουτσούκος, Μάρκος Μπόλαρης, Θεόδωρος Παραστατίδης και Κωνσταντίνος Σκανδαλίδης δεν ανήκουν πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Παρακαλώ η παρούσα να ανακοινωθεί στη Βουλή και να καταχωρηθεί στα Πρακτικά.

Με τιμή,

Ευάγγελος Βενιζέλος

Πηγή: iefimerida.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου