Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Aυτή είναι η πραγματική αλήθεια


Επειδή πέφτει πολύ σπέκουλα σήμερα σε κάποια blogs σχετικά με τις ενέργειες του Δήμαρχου Άργους - Μυκηνών για την παραμονή ....

του στρατοπέδου του Ναυπλίου θα σας αποκαλύψω όλη την αλήθεια για να είστε ενημερωμένοι.

Πριν από λίγο καιρό, θυμάστε, ήρθε στην Ελλάδα η Μέρκελ. Η Μέρκελ φυσικά δεν αγάπησε ξαφνικά την Ελλάδα ούτε φυσικά τον Σαμαρά τον οποίο δεν ήθελε να τον δει στα μάτια της.
Μεσολάβησε όμως ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μας και έκλεισε το ραντεβού.
Ο Σαμαράς θεώρησε ότι ήταν πολύ υποχρεωμένος στον ΔΗΜΑΡΧΟ και έπρεπε να του κάνει ένα πολύ καλό δώρο.
Δήμαρχε του είπε, αφού φέτος λόγο της κρίσης δεν μπορείς να φέρεις πολλούς τουρίστες στο Άργος θα σου στείλω εγώ του φαντάρους. Έτσι αποφάσισε να μεταφέρει το στρατόπεδο στο Άργος.
Ο Δήμαρχος συμφώνησε και μάλιστα αποφάσισε να στεγάσει τους φαντάρους στους στρατώνες Καποδίστρια και να σιτίζονται από τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων.
Είδε όμως ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ τη θλίψη και τον πόνο της γείτονος πόλης και αποφάσισε να μη δεχθεί την προσφορά του Πρωθυπουργού. Άλλωστε σκέφθηκε τόσα λεφτά έχουμε εμείς στο ταμείο μας, άσε και τους άλλους να ζήσουν.
Έτσι αποφάσισε να κάνει αυτές τις διακριτικές δηλώσεις, απλά για να εκθέσει τον Πρωθυπουργό ώστε να σταματήσει να τον πιέζει να δεχθεί το δώρο του.



Υ.Γ. Συγνώμη για την φλυαρία μου, αλλά δεν μπορούσα να τα κρατήσω άλλο μέσα μου. Και να σκεφτείτε ότι ΔEN είναι απόκριες , ΔEN είναι Πρωταπριλιά και οι ζέστες οι μεγάλες πέρασαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου