Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Εκλογές αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ


Στην τελική ευθεία πέρασαν οι διαδικασίες για τη μετάβαση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα, με τη διεξαγωγή της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, κορυφαίας και καθοριστικής σημασίας πολιτική διαδικασία, για τη νέα πορεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Στο τριήμερο της Συνδιάσκεψης, 30 Νοεμβρίου και1- 2 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναμένεται να διαμορφωθεί η φυσιογνωμία του νέου κόμματος της Αριστεράς, μετά ...

το δημόσιο ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία, που πραγματοποίησαν οι κατά τόπους οργανώσεις σε όλη τη Ελλάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο και μετά την ολοκλήρωση των συνελεύσεων σε όλους τους Δήμους του Νομού, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αργολίδας καλεί όλα τα μέλη των τοπικών επιτροπών να λάβουν μέρος στη διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, που θα γίνει το Σάββατο 24 και τη Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Αναλυτικότερα:
Δήμος Ναυπλίου- Σάββατο 24/11- φουαγιέ Θεάτρου Τριανόν- ώρες: 11 το μεσημέρι - 6 το απόγευμα.
Δήμος Επιδαύρου- Σάββατο 24/11- ισόγειο του Δημαρχείου Επιδαύρου- ώρες: 18 μ.μ. – 20 μ.μ. Για το Δήμο Ερμιόνης, η εκλογή θα γίνει την Κυριακή
Δήμος Άργους- Κυριακή 25/11- γραφεία ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ (Καλμούχου 27, Άργος)- ώρες: 10 π.μ. -14 μ.μ. και 17 μ.μ. -21 μ.μ.
Δήμος Ερμιόνης- Κυριακή 25/11- Στην Ερμιόνη, στο κτήριο Συγγρού και ώρες 10 π.μ. – 12 το μεσημέρι. Στους Φούρνους, στο Δημοτικό Σχολείο Φούρνων και ώρες 12.30 μ.μ.- 14.30 μ.μ. Στο Κρανίδι, γραφείο ΣΥΡΙΖΑ, 15 μ.μ. – 17.30 μ.μ.
Για κάθε εκλογική διαδικασία έχει οριστεί από τις τοπικές συνελεύσεις εφορευτική επιτροπή. Η Παρασκευή 24/11 είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων. Εγγραφές μπορούν να γίνονται και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας αλλά τα εγγραφόμενα μέλη έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν όχι όμως και του εκλέγεσθαι.

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αργολίδας.
Τηλ επικοινωνίας: 6934147411


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου