Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μανιάτης: «Είστε φασίστες, τάγματα εφόδου» -Χρυσή Αυγή: «Είστε κλέφτες, θα λογοδοτήσετε» [βίντεο]


Σε αρένα μετατράπηκαν σήμερα το μεσημέρι η αίθουσα της Ολομέλειας και οι διάδρομοι της Βουλής μετά το πρωτοφανές επεισόδιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και τις απαράδεκτες συμπεριφορές των βουλευτών του κόμματος της άκρας δεξιάς.

Ο κ. Μανιάτης απαντώντας από του βήματος της Βουλής στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που αποκάλεσε....


τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου Ελληνα κατά 25%, είπε:

«Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών και λεκτικών σκουπιδιών. Ο οχετός ύβρεων και οι συμπεριφορές τύπου καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου αποτελούν τη δράση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Και κατέληξε: Η Δημοκρατία θα νικήσει.»

Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν τις έξαλλες αντιδράσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που σηκώθηκαν όρθιοι φωνάζοντας εν χορώ:

«Κλέφτες, λωποδύτες. Επί 20 χρόνια κλέβετε την Ελλάδα. Θα λογοδοτήσετε»

Και βγήκαν σύσσωμοι από την αίθουσα για να πάνε στα γραφεία τους συνεχίζοντας να φωνάζουν: «Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες.»

Ο δε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, φώναζε: «Προκαλώ τον Μανιάτη να πάμε μαζί στην Αργολίδα. Αυτός θα τρώει γιαούρτια, μάλλον πορτοκάλια και εγώ χειροκροτήματα.»

Στην ερώτηση δημοσιογράφου γιατί επιτίθεται στον κ. Μανιάτη, ο κ. Παππάς ωρυόμενος απάντησε «Γιατί είναι κλέφτες, λωποδύτες. Προσπαθεί να κρύψει τώρα τον Βενιζέλο. Είναι κλέφτης.»

Νωρίτερα ο κ. Κασιδιάρης είχε επιτεθεί στον πρόέδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή την εμφάνισή του στο Mega, λέγοντας: «Δεν θα βρεθεί επιτέλους κάποιος ανακριτής να του πει σκάσε;».

Στον κ. Κασιδιάρη απάντησε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη λέγοντάς του «κανείς δεν έχει δικαίωμα να λέει στον άλλο σκάσε. Ο ελληνικό λαός θα πρέπει να γνωρίζει πως ίσως είναι αυτός ο επόμενος που η Χρυσή Αυγή θα του πει σκάσε».

Στην κυρία Βούλτεψη απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παπάς λέγοντάς της: «Σκάσε είπαμε στον κ. Βενιζέλο, δεν του είπαμε σκύψε».










Πηγή: iefimerida.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου