Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Aπάντηση Αναγνώστου σε Καμπόσο


Δελτίο τύπου
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
"ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Όταν το μοναδικό σημαντικό έργο που εκτελείται τα τελευταία δύο χρόνια στο δήμο Άργους - Μυκηνών είναι αυτό της ανάπλασης της οδού Μεσσηνίας - Αρκαδίας, έργο το οποίο δημοπρατήθηκε τον Αύγουστο του 2010, από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Όταν στους συνενωμένους με το δήμο Άργους δήμους δεν έχει εκτελεστεί ούτε ένα έργο δύο χρόνια τώρα και έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους.
Όταν δεν ...

σχεδιάζεται και δεν εκτελείται κανένα οδικό έργο που θα βγάλει την πόλη του Άργους και τον δήμο από την απομόνωση.
Όταν στους δύο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, αυτόν των Μυκηνών και του Άργους δεν σχεδιάζεται και δεν εκτελείται κανένα έργο ανάδειξης και αξιοποίησής τους.
Όταν για το έργο της αστικής ανάπλασης του Άργους, το οποίο, κατά τον Δήμαρχο, θα ξεκινούσε το φθινόπωρο που διανύουμε και για το οποίο δεν έχει υπογραφεί ούτε καν η ανάθεση της σχετικής μελέτης.
Τότε αυτοί που γράφουν τα δελτία τύπου του Δημάρχου η κοροϊδεύουν τους πολίτες η παραπλανούν τον ίδιο. Ότι και να συμβαίνει, η πραγματικότητα είναι οτι η Δημοτική Αρχή αδυνατεί να σχεδιάσει έργα που θα δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης και θα τονώσουν την αδύνατη τοπική οικονομία. Όσο για αυτούς που ανακαλύπτουν παντού..εχθρούς του δήμου , σε λίγο θα τους αναζητούν ανάμεσά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου