Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κάποιοι δεν χαίρονται με την πρόοδο του δήμου


Mε δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών επιτίθεται κατά των αόρατων εχθρών του Άργους.
Αναφέρεται στις μεγάλες μάχες, στα μεγάλα έργα που έγιναν μικρά, στα προεκλογικά γκάλοπ - όχι το 64% δεν το λέει - και στην ελεγχόμενη στάθμευση που κάποιοι την κατέκριναν και τώρα τους λείπει.
Δεν λέει όμως γιατί δε λειτουργεί αν και από ότι καταλαβαίνω το κάνει για να τιμωρήσει αυτούς τους κακούς που τον κατέκριναν.

Διαβάστε όλο το Δελτίο τύπου της

Δημοτικής Παράταξης
«Αλλαγή Πορείας»

Σε μια περίοδο που άλλοι



δήμοι αδυνατούν για τα στοιχειώδη… Σε μια περίοδο που το κράτος, όχι μόνο δεν βοηθά, αλλά ζητά βοήθεια από τους δήμους… Σε μια περίοδο που κάνουμε αγώνα να διατηρήσουμε τα καθιερωμένα…. ( Βλέπε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομείο, Δ.Ο.Υ.). Κάποιοι δεν χαίρονται με την πρόοδο του δήμου!

Είμαστε υπερήφανοι που η σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου είναι στο Άργος. Είμαστε υπερήφανοι που αξιοποιούμε τη δημοτική περιουσία σε σκοπούς χρηστικούς, που θα δουν πολύ σύντομα οι σπουδαστές, όλοι οι δημότες και φιλοδοξούμε πολλοί εκτός του Δήμου μας. Και το έργο αυτό το έκανε εφικτό η οικονομική διαχείρισή μας, των τελευταίων δύο ετών!



Τα οικονομικά βάρη που πέφτουν στις πλάτες του Δήμου καθημερινά αυξάνουν. Τα κρατικά κονδύλια στερεύουν και οι κρατικοί λειτουργοί κάνουν μαθήματα επιχειρηματικότητας. Κι όμως, ο Δήμος έχει ξυπνήσει από το λήθαργο του παρελθόντος. Έχει το δήμαρχο που τον εκφράζει ολόψυχα!

Οι συνθήκες αλλάζουν και προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα. Αλλάξαμε το σχεδιασμό μας με μικρότερες μελέτες. Προχωράμε με ταχύτατους ρυθμούς στην αξιοποίηση των κτιρίων του παλιού Μεταξουργείου.

Από την άλλη, οι φωνές των μνησίκακων βλέπουν παντού συνομωσίες, ακόμα και σε αυτά που κανείς δεν έχει αντίρρηση. Οποιαδήποτε κακεντρέχεια για τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων δεν πλήττει το δήμαρχο. Πλήττει το δήμο. Αλλά μάλλον αυτά είναι ψιλά γράμματα, για τα φθονερά μυαλά που προεκλογικά νόμιζαν ότι στα γκάλοπ ψήφιζαν «δεκαδικοί» άνθρωποι! Που κατέκριναν την ελεγχόμενη στάθμευση (ενώ τώρα τους λείπει)! Που δήθεν θέλουν έργα. Αλλά μόλις τα βλέπουν, αρχίζουν να εφευρίσκουν συνωμοσίες!

Που τους πονά η πρόοδος της πόλης γιατί οι ίδιοι έχουν αποτύχει.

Θα τους κάνουμε να λυπούνται και θα προχωρήσουμε. Γιατί οι πολλοί θέλουν να αλλάξουμε, να φτιάξουμε, να διεκδικήσουμε και εμείς τους το χρωστάμε. Μα πάνω από όλα το χρωστάμε στα παιδιά μας και θα το κάνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου