Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Εμποροπανήγυρη συμπαράστασης στους ένστολους


Οι παλιές καλές ημέρες της πολιτική ξεγνοιασιάς αναβίωσαν χθές έξω από το Παναθηναϊκό στάδιο, σε ένα αυθόρμητο πολιτικό happening, με, συσσωμη την αντιπολίτευση, να δίνει το «παρών» εκπροσωπούμενη από κορυφαία στελέχη της

Με τις εκδηλώσεις αυτές, ανοίγει λοιπόν και τυπικά η χειμερινή πολιτική σεζόν ...

για φέτος, που αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφερουσσα και εκλογικά αποδοτική. Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι οι κομματικοί εκπρόσωποι έσπευσαν από νωρίς να στήσουν τους «πάγκους εκδήλωσης ενδιαφέροντος» σε όσο πιο εκλογικά ωφέλιμα σημεία πρόλαβαν.

Πάντως, ειδικά φέτος, όπως παρατήρησαν ειδικοί που παρακολουθούν τις αντίστοιχες εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα, η κρίση αλλά και η υπερπροσφορά, έχουν επηρεάσει αρκετά τις τιμές και τις υπηρεσίες συμπαράστασης.

Έτσι προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες, δεν έλειψαν οι εκπτώσεις του τύπου «Περασμένα Ξεχασμένα Μωρέ» (ΣΥΡΙΖΑ) καθώς και οι προσφορές πακέτο που πολλές φορές έμοιαζαν εξωπραγματικές. Π.χ: Μασάζ και Μανικιούρ, σε συνδιασμό με Υποσχέσεις και Κολακείες, μόνο 1% στην επόμενη δημοσκόπηση. Ή «Ακρόαση Προβλημάτων Κλάδου» μόνο 100 ψήφοι ανα λεπτό (με έξτραδάκι 20% για κάθε κούνημα κεφαλιού) και χτύπημα στην πλάτη, εντελώς δωρεάν!

moufant
protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου