Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

22η Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου


Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Άργους - Μυκηνών θα συνεδριάσει την 19η Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 στο Δημοτικό κατάστημα (Δαναού 3, Άργος) σύμφωνα με την από 14-09-2012 πρόσκληση προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ Δημοτικούς Συμβούλους για τα παρακάτω θέματα:




1. Υποβολή Σχεδίου Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012 – 2014 του Δήμου Άργους – Μυκηνών για συζήτηση και ψήφιση.
2. Υποβολή Έκθεσης με τις διαδικασίες κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012 – 2014 του Δήμου Άργους – Μυκηνών για συζήτηση και ψήφιση.
3. Περί τροποποιήσεως Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Άργους – Μυκηνών έτους 2012.

Οικονομικά Θέματα:

4. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους - Μυκηνών οικονομικού έτους 2012.
5. Επί του από 27-8-2012 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ποσών από τους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης πρώην Δήμου Μυκηναίων (Τ.Κ. Φιχτίου».
6. Επί του από 13-9-2012 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ποσού από βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης πρώην Δήμου Μυκηναίων (Τ.Κ. Προσύμνης».
7. Περί οικονομικής ενισχύσεως του Νομικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή Δήμου Άργους – Μυκηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης»
8. Περί οικονομικής ενισχύσεως του Νομικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή Δήμου Άργους – Μυκηνών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»
9. Περί οικονομικής ενισχύσεως του Γυμναστικού Συλλόγου Άργους.
10. Περί κατανομής ποσού 78.743,68 € από το Υπουργείο Εσωτερικών, στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους – Μυκηνών, για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων.
11. Επί της υπ’ αριθ. 221/2012 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (αφορά εξώδικο συμβιβασμό μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Δημητρίου Παπαδάκου ΕΔΕ).

Τεχνικά Θέματα:


12. Περί εκτελέσεως του έργου: «Εγκατάσταση λέβητων ηλεκτροδιέγερσης ιόντων σε σχολεία του Δήμου» κ.λ.π.
13. Περί εκτελέσεως του έργου: «Τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στον Αχλαδόκαμπο» κ.λ.π.
14. Περί εκτελέσεως του έργου: «Διαμόρφωση οδού Σοφοκλέους στο Άργος» κ.λ.π.
15. Διακοπή της διαδικασίας διαγωνισμού και ανάκληση της προκήρυξης για την ανάθεση συμφωνίας – πλαισίου με αντικείμενο την εκπόνηση της μελέτης «Τοπογραφικές – Κτηματογραφικές εργασίες Δήμου Άργους – Μυκηνών προϋπολογισμού 492.000,00 €.
16. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους».
17. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάδειξη παραδοσιακού κέντρου της πόλεως του Άργους, Παρεμβάσεις στο χώρο της περιοχής του Εργατικού Κέντρου και στον οδό Καποδιστρίου».
18. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διάστρωση κυβόλιθου στην οδό Αρχαίας Βουλής».
19. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση πεζοδρομίων 2010».
20. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών Δήμου Κουτσοποδίου», τέως Δήμου Κουτσοποδίου.
21. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση – Διαμόρφωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Κουτσοποδίου», τέως Δήμου Κουτσοποδίου.
22. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Άργους – Μυκηνών στο πρόγραμμα LEADER κ.λ.π.
23. Περί λύσης της σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και ΑΝ.Ν.ΑΡ. Α.Ε. για την σύνταξη της μελέτης «Έκδοση άδειας δόμησης δημοτικού κτιρίου με ισόγειο χώρο εκδηλώσεων και προβολών (θέατρο, κινηματογράφος κ.λ.π.) και Α΄ όροφο – πολυχώρο (εκπαιδευτήρια, εκδηλώσεις κ.λ.π.)».
24. Περί παράταση σύμβασης μεταξύ του Δήμου Άργους – Μυκηνών και της ΑΝ.Ν.ΑΡ. Α.Ε. για την εκπόνηση της μελέτης «Ανέγερση δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου».
25. Περί παράταση σύμβασης μεταξύ του Δήμου Άργους – Μυκηνών και της ΑΝ.Ν.ΑΡ. Α.Ε. για την εκπόνηση της μελέτης «Κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου».
26. Περί λύσεως της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Άργους και της εταιρείας Π. Μπίσκος και ΣΙΑ Ε.Ε. για την εκτέλεση του υπολοίπου της εργασίας «Κοπή και εκρίζωση δένδρων για τη χωροθέτηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Ο.Τ. 286 του βορείου τμήματος Άργους.

Τρέχοντα Θέματα:

27. Περί μετατόπισης σε νέα θέση του περιπτέρου ιδιοκτησίας Γεωργίας Στούμπου του Χρήστου (σχετ. η υπ’ αριθ. 110/2012 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
28. Περί συμμετοχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην «4η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2012».
29. Ενταφιασμός αλλοδαπού υπηκόου Πολωνίας NAGADUS MARIAN του IRENEUSZ ως απόρου.
30. Περί αδελφοποιήσεως του Δήμου Άργους – Μυκηνών με τον Δήμο Βέροιας.
31. Περί ανανέωσης παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.
32. Σύμφωνο συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
33. Επί της υπ’ αριθ. 64/2012 απόφασης της Τοπικής Κοινότητας Καρυάς προς εγγραφή ακινήτου στο περουσιολόγιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ενδιαφέρον Δημοτικό συμβούλιο. Όλα τα πολυδιαφημισμένα έργα του Καμπόσου. Αλλα αναστέλονται, άλλα ακυρώνονται, άλλα παρατείνονται. Που θα πάει κάποιο θα κάτσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή