Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η 50ΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ


Πρόκειται για μια 50άρα από το νομό Ηλείας που την «βρίσκει» με φοιτητές και έχει μετατρέψει το διαμέρισμά της σε φροντιστήριο του σεξ! Η άτακτη 50άρα μένει ...

σε πολυσύχναστη πολυκατοικία στη συνοικία Αγίου Διονυσίου της Πάτρας. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Κόσμος, η γυναίκα μένει σε διαμέρισμα της περιοχής κι έχει πάθος με τους φοιτητές, όπως «μαρτυρούν» οι γείτονές της.

Οι φοιτητές κάνουν συχνά επισκέψεις στο σπίτι της, ενώ οι θόρυβοι από το διαμέρισμα αποκαλύπτουν τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε αυτό. Ερωτικά μαθήματα, παιχνίδια ρόλων, ομαδικά όργια και πολλά άλλα συμβαίνουν στο «αμαρτωλό» διαμέρισμα με την έμπειρη γυναίκα να έχει εξελιχθεί σε καθηγήτρια του σεξ, επιβεβαιώνοντας το ρητό που λεει «η γριά κότα έχει το ζουμί»!

Τα κριτήρια που επιλέγει τα νεαρά αγόρια δεν είναι καθόλου αυστηρά. Αρκεί εκείνοι να είναι λίγο νοστιμούληδες και πάνω απ' όλα... φοιτητές! Βέβαια, προτιμά εκείνους που κατάγονται από μακρινές πόλεις, ώστε να μην έχει μπλεξίματα με την οικογένεια του.

Φυσικά, το νέο έχει διαδοθεί σε αρκετές σχολές του πανεπιστημίου Πατρών, ενώ πολλοί από τους φοιτητές πάνε στο σπίτι της γυναίκας και άλλους συμφοιτητές τους, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις περιποιήσεις της!

Από την άλλη, πολλοί γείτονες είναι εξοργισμένοι από τα όργια που γίνονται δίπλα από το σπίτι τους (χωρίς αυτούς) καθώς και τα πέρα-δώθε των φοιτητών και ψάχνουν τρόπο να ξαποστείλουν την ασυγκράτητη 50άρα.

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως η γυναίκα δεν αφήνει τίποτα ανεκμετάλλευτο και όποιο αγόρι κυκλοφορεί γύρω της το «τσακώνει». Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι που χαίρονται με τη δραστηριότητα της, ενώ λένε πως οι φοιτητές ενήλικες και υπεύθυνοι των πράξεών τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου