Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΦΟΒΕΡΟ ! Το Άργος βρήκε τελικά το δήμαρχο που έψαχνε.. μέχρι και στο Λουτράκι τον συζητάνε


Το παρακάτω κείμενο αποτελεί αντιγραφή από blog της πόλης μας γνωστής προέλευσης. Απολαύστε το.

Το έχουν αντιληφθεί όλοι ότι δεν μπορούν να παίξουν πια με το Άργος και γενικότερα με το Δήμο Άργους Μυκηνών. Αυτά σε γενικότερο πολιτικό επίπεδο. Προσέξτε δεν λένε πια ...


ο Δήμαρχος του Άργους , ο Καμπόσος λένε και η χροιά της φωνής τους περιέχει πολύ, ναι πολύ σεβασμό. Εκτός όμως της πολιτικής πλευράς, διαπίστωσα ότι ο Δήμαρχος Καμπόσος είναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Αυτά τα διαπίστωσα όταν με κάποιους φίλους βρέθηκα
στο Λουτράκι , όπου σημειώστε δεν μας ήξερε κανένας και δεν ξέραμε κανέναν. Στο διπλανό τραπέζι κεντρικής καφετερίας κάθονταν μία ομάδα νεαρών, πρέπει να ήταν μαθητές της τρίτης λυκείου, μιλούσαν έντονα για την εκδρομή την πενταήμερη και εκεί άκουσα όλα τα "ευαγγέλια" ..... εκθείαζαν τον δήμαρχο Καμπόσο όσο δεν τον έχει εκθειάσει ούτε η ίδια του η μάνα (δεν την ξέρω την μητέρα του δημάρχου).

Αυτός έλεγαν είναι άνθρωπος , αυτός είναι δήμαρχος, αυτός είναι μάγκας, ο κάθε ένας έλεγε και από κάτι επαινετικό για το δήμαρχο μας. Προς στιγμή νόμισα ότι είχε πάει εκδρομή σχολείο του Άργους, αλήθεια σας λέω είχα μείνει άναυδος δεν καταλάβαινα τι έχει συμβεί. Ο γρίφος λύθηκε όταν κάποιος από την παρέα είπε καλά οι μαλ......ες οι δικοί μας δεν μπορούσαν να μας κάνουν και τη δική μας εκδρομή δωρεάν ;;; Αμέσως όμως έσπευσε ο άλλος να τον διορθώσει και που να τα βρούνε ρε τα λεφτά ο Δήμος μας δεν έχει φράγκο τσακιστό, και ο Καμπόσος που τα βρίσκει ρε , είπε μια κοπέλα από την παρέα, αυτός μωρή είναι μάγκας και κάνει κουμάντο καλό , είναι μακράν μάγκας συμπλήρωσε και ο άλλος και άρχισαν μετά τα "ΓΑΛΛΙΚΑ".... για τους δικούς τους.
Την άλλη μέρα ήρθε σπίτι η ανιψιά μου που είναι μαθήτρια της δευτέρας λυκείου και θυμήθηκα όλη την συζήτηση που άθελα μας ακούσαμε στο Λουτράκι. Δεν μου λες της λέω τι έχει κάνει ο Καμπόσος με τις εκδρομές σας ;;; Α !!! δεν τα ξέρεις θείε;;; η τρίτη φέτος αλλά και μείς του χρόνου θα πάμε ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή. Πως θα γίνει βρε μικρή αυτό ;;; ρώτησα με απορία. Θείε ο Δήμαρχος θα πάει τους μαθητές στη ΒΕΡΓΙΝΑ που έχουμε κάνει αδελφοποίηση και στα μουσεία της Θεσσαλονίκης, έτσι θα μάθουμε την ιστορία μας μίας και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ καταγόταν από το Άργος, έτσι θα κάνουμε και την εκδρομή μας , διαφορετικά δεν θα πήγαινε κανένας φέτος πουθενά. Γιατί ρωτάω ;;; Ρε θείε πλάκα κάνεις που να τα βρουν τα λεφτά οι γονείς ;;;; ΚΑΜΠΟΣΟΣ και τα μυαλά στα κάγκελα ( συμπλήρωσε η ανιψιά μου !!!! )
Σας ρωτάω με ειλικρίνεια :Είχαμε ποτέ στο παρελθόν τέτοιο δήμαρχο;;; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΜΠΟΣΟ ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ( με κόλλησαν και μένα οι νεαροί).

Σχόλιο: Λέτε να μας τον πάρουν με μεταγραφή το καλοκαίρι;

1 σχόλιο:

  1. Θα είχε αναθέσει κανένα έργο σε κανέναν στο Λουτράκι και τον έμαθαν!χαχαχαχαχ Καμπόσε έχεις τζιράρει όλη την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή