Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ


Πολυγραφότατος ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών.
Με νέο άρθρο του σε τοπικό blog που το υπογράφει ως "Νεολαίος Άργους" απαριθμεί τα προτερήματά του και εξηγεί τους λόγους ....



για τους οποίους δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης καμίας άλλης Δημοτικής παράταξης στο Δήμο.
Και καταλήγει στο συμπέρασμα γιατί είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ

Διαβάστε το άρθρο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του Δήμου Άργους-Μυκηνών, αναζητείται υποψήφιος που θα συγκροτήσει συνδυασμό νίκης απέναντι στον Δημήτρη Καμπόσο.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση η επιτροπή: ” Η πρόσφατα σχηματισμένη Επιτροπή μας έχει ξεκινήσει την προσπάθεια να συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας πλατειάς, ενωτικής Δημοτικής Παράταξης, σε όλη την έκταση του Δήμου, με βασικούς στόχους, τόσο την υπεράσπιση των δημοκρατικών κατακτήσεων και παραδόσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (που σήμερα συρρικνώνονται ραγδαία), όσο και την αποφασιστική συμβολή του θεσμού σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς τα μεσαία και λαϊκά στρώματα που οι μνημονιακές πολιτικές ωθούν βάναυσα στο περιθώριο.”

Ο δήμαρχος του Αργους Δημήτρης Καμπόσος είναι μία ξεχωριστή περίπτωση στην Αυτοδιοίκηση,

Αν και νέος δήμαρχος κινείται με την άνεση και την ευχέρεια του έμπειρου και αυτό λόγω των ικανοτήτων που διαθέτει αλλά και της επιχειρηματικής του ενασχόλησης,πριν ασχοληθεί με τον δήμο. Ξέρει καλά την αγορά και τους νόμους της πιάτσας και παίζει πάντα με όρους της σε ένα παιχνίδι που οι Αργείτες το χαρακτηρίζουν καθαρό. Οι καθαρές του σχέσεις φέρνουν και καθαρά κοιωνικά και πολιτικά αποτελέσματα.

Ηδη ο δήμος Αργους έχει γεμάτα τα ταμεία του σε μία εποχή που όλα έχουν βυθιστεί.

Ενας πολύ μεγάλος πολιτικός και φιλόσοφος έλεγε: “Στον πολιτικό δεν έχει καμία σημασία το ύφος του που μπορεί να είναι ακόμα και τραχύ. Σημασία έχει το ήθος του που πρέπει να είναι λευκό σαν χαρτί”

Και περί του ήθους του δημάρχου Αργους δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Ο συγκρουσιακός του χαρακτήρας, βγάζει την δυναμική του που όμως είναι πολύτιμη για τον δήμο.

Με την ορμή του ο κ.Καμπόσος έβαλε και πάλι το Αργος σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίπεδο περιφέρειας αλλά και στα κέντρα των αποφάσεων.

Το έβγαλε απο την μακροχρόνια απομόνωση.

Πολλοί νεολαίοι του Αργους θεωρούν και δηλώνουν ότι ο αρχαιότερος δήμος του κόσμου μετά απο πολλά χρόνια, βρήκε,“έναν δήμαρχο ΗΓΕΤΗ” και την άποψη αυτή την συμμερίζονται πολίτες απο όλους τους πολιτικούς χώρους που πρώτα αγαπούν τον τόπο τους και μετά υπηρετούν τα κόμματα τους.

Το Αργος του Καμπόσου διεκδικεί, κερδίζει και σχεδιάζει το μέλλον του απο την αρχή.

Ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί για να ανθίσει και πάλι και να αποκτήσει την παλιά του λάμψη.

Για να μην γελιόμαστε. Δεν είναι εύκολο να χάσει ο Καμπόσος,όσες ευρείες συμπαρατάξει και αν σταθούν απέναντι του.

Οχι επειδή έτσι εκτιμούμε εμείς αλλά επειδή έχει καταφέρει να δώσει στους Αργείτες όραμα και την ελπίδα για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Και επιπλέον είναι και αυτό που διαβάσαμε σε ένα σχόλιο:

“Δήμαρχος γάτος και παντελονάτος”..!

To άρθρο αναρτήθηκε στο moriasnews.gr

1 σχόλιο:

  1. MAZEYTE ΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ. ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή