Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο Ψωμιάδης! Τι δήλωσε.


Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη σε σπίτι στο Σούνιο ο καταζητούμενος βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης, Μάκης Ψωμιάδης.

Η σύλληψη έγινε μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αλλά και ανδρών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Να σημειωθεί ιδιαίτερα ...


πως ο πρώην μεγαλομέτοχος της Καβάλας και της ΑΕΚ, βρισκόταν στην Αττική και κυκλοφορούσε ελεύθερος εδώ και ένα μήνα ενώ εντοπίστηκε σε σπίτι που νοίκιασε πριν από πέντε μέρες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε από την Τετάρτη, μέσω του κινητού του τηλεφώνου

Αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έγινε, χωρίς ωστόσο να τον κατανομάζει: "Υστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της Δ.Α.Α και της ΔΑΕΕΒ συνελήφθη σήμερα ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπρατε εκβιάσεις απάτες δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων".



"Είμαι πολιτικός κρατούμενος. Δεν έχω καμιά σχέση με τα στημένα. Κρυβόμουν, γιατί περίμενα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Είμαι θύμα πλεκτάνης, θύμα του συστήματος" ισχυρίστηκε με θράσος πριν από λίγο έξω απο την ΓΑΔΑ ο Μάκης Ψωμιάδης . Εχοντας αφήσει μούσι για να μην αναγνωρίζεται και φορώντας χειροπέδες, ο κατηγορούμενος για τα στημένα ματς μεταφέρεται απόψε στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ενταλμάτων.

Ο Ψωμιάδης συνελήφθη σε μονοκατοικία που είχε νοικιάσει πριν από ένα μήνα, στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στην περιοχή του Σουνίου Τον παρακολουθούσαν τις 5-6 τελευταίες ημέρες άνδρες της αντιτρομοκρατικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας, χρησιμοποιώντας το γνωστό βαλιτσάκι της ΕΥΠ.Δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του.

Χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε με ακρίβεια ότι επρόκειτο για τον καταζητούμενο και σήμερα αποφασίστηκε να γίνει έφοδος, οπότε και συνελήφθη. Ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια προκειμένου να παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ενταλμάτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου